Autogiro

Nu har vi äntligen ordnat med autogiro! Så du som vill skänka pengar men glömmer bort det titt som tätt kan nu anmäla dig till autogiro via din internetbank.

Bankgiro 298-5273.

Alla bidrag, stora som små är uppskattade!

Väl mött!

Fest på fredag!

13495496_1063206530381502_7135465308704615604_oFredagen den 19 augusti är det dags för sommarens event med Sembrando Esperanza Peru på Skjul Fyra Sex! Tillsammans med organisationen The Fortress skapar vi en kväll av dans och musik för en god sak!

Följande schema gäller för kvällen:
Kl 20 –  Dörrarna öppnas! Dryck och mat finns givetvis samt smyckesförsäljning m.m. Entré 50 kr.
Kl 21 – World Music Culture Club spelar (klicka här för att läsa mer)!
Kl 22 – trumkollektivet Kiriaka drar igång (klicka här för att läsa mer)!
Från ca kl 23-24 – DJ och dans hela natten lång!

Glöm inte att anmäla er på info@thefortress.se !

Info om klubblokalen finns här !

Läs med på vårt event på Facebook !

Nyhetsbrev augusti 2016

Nyhetsbrevet för augusti är ute! Där kan du läsa mer om vårt nästa event: Sensommarfesten Dansa med The Fortress och Sembrando Esperanza Peru den 19 augusti i Göteborg.

Nyhetsbrevet hittar du här!

Vill du få våra nyhetsbrev direkt i din inbox? Hör av dig till seperu@ifmsa.se så löser vi det! Nyhetsbrevet kommer ut ungefär varannan månad och berättar det senaste från hemmet och verksamheten i Sverige.

Ny hemsida!

Den nya hemsidan är nu klar med nytt utseende och lite nya sidor. Utforska och ge en gåva!

Passar på att tipsa om ett av våra event som kommer gå av stapeln den 19 augusti i Göteborg, nämligen en fest! Tillsammans med ett annat projekt baserat i Uganda anordnar vi fest på Skjul Fyra Sex i Göteborg. För att få plats krävs anmälan på Facebook. Läs mer och anmäl er på Facebook: Dansa för The Fortress och Sembrando Esperanza Peru !

Väl mött!