Mickan och Fanny i Lima

Skapad av Fanny Gustafsson fre, november 27, 2015 01:09:05

Hola!

Nu var det efter en månad i Lima dags för oss att lämna hemmet. Sista veckan bodde vi hos en värdfamilj som var Jennys vänner. De välkomnade oss med så mycket kärlek att vi knappt visste hur vi skulle ta emot den. De bjöd verkligen in oss i den peruanska kulturen av olika maträtter, drycker, danser och politik. Vi kommer alltid komma ihåg den här veckan som något speciellt.

image

På hemmet ägnade vi veckan åt att rensa mediciner. Vi hade nästan lite panik till en början då allt låg huller och buller. Men efter ett djupt andetag och 6 dagar senare hade vi åtminstone sorterat ut och fixat ordentliga lådor till hälften av medicinerna. Vi gjorde olika kategorier så det skulle bli lättare att hitta. Tyvärr fick vi slänga massor med mediciner på grund av utgånget datum.

image

image

image
Under veckan hälsade vi också på det nya hemmet som håller på och byggs där det blir inflytt runt december. Det var så fint och kommer bli så mycket bättre än det nuvarande. För att byta till detta hem krävs såklart pengar. Känner ni er givmilda såhär kring jul skänk gärna en slant till hemmet. Det behövs verkligen!
image

Slutligen vill vi tackar för vår tid på hemmet och hoppas att vi får chans att komma tillbaka. Det har varit en upplevelse utöver det vanliga som präglats av så mycket värme och kärlek. Vi har helt enkelt fått en ny familj på andra sidan jorden. Om det är någon därhemma som är sugen på att åka rekommenderar vi det stark. Finns inget att tveka på.

image

image

image

image

Nu drar vi vidare till Ecuador!

Kramar Fanny och Mickan